Prima paginăActualitate

Gospodărie distrusă, după ce i s-a dat foc intenționat

Gospodărie distrusă, după ce i s-a dat foc intenționat

Dimensiune text

 

Miercuri, 4 octombrie, la ora 19:17, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în satul Viişoara, comuna Alexandru cel Bun.

La fața locului s-au deplasat 13 pompieri militari cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu o ambulanță SMURD (EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. Concomitent, a fost anunțat despre eveniment și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Alexandru cel Bun, care a intervenit cu doi pompieri voluntari.

„La sosirea la fața locului, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperişul locuinţei, pe o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați, şi la acoperişul unei anexe. În urma evenimentului au ars: acoperişul, realizat din bârne de lemn cu învelitoare din ţiglă, pe o suprafaţă de aproximativ 160 de metri pătrați, două motociclete şi aproximativ 36 de metri pătrați din acoperişul anexei casei de locuit, realizat din lemn cu învelitoare din tablă. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor proprietarei locuinţei de 89 de ani, cu atac de panică, fiind transportată la UPU Piatra Neamţ”, informează ISU Neamț.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost, conform pompierilor, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0