Gi Group angajează cel puţin 100 de muncitori pentru TRW

Gi Group angajează cel puţin 100 de muncitori pentru TRW

Dimensiune text

 

trw-02-680x365Inaugurată în urmă cu doi ani, fabrica de airbaguri TRW are, în prezent, peste 1.700 de angajaţi, iar una dintre firmele care se ocupă de recrutarea personalului anunţă că, în luna iunie, sunt disponibile o sută de locuri de muncă în cadrul companiei.

Prima fabrică a TRW a fost deschisă în România în 2004 la Timişoara, unde sunt produse volane îmbrăcate în piele. În anul 2007 TRW a inaugurat primul punct de lucru din afara judeţului Timiş, la Oraviţa, iar pe 30 aprilie 2014, compania a inaugurat, la Roman, prima fabrică de airbag-uri din România, în urma unei investiţii de peste 25 de milioane de euro.

Astfel, Agenţia Gi Group selectează în vederea angajării pentru TRW Airbag Systems Roman pentru postul de operator industrial confecţioner (muncitor necalificat), fiind estimate circa o sută de locuri de muncă oferite numai prin această agenţie de recrutare. Cei interesaţi trebuie să aibă minim 8 clase, acuitate vizuală şi posibilitate de a lucra în 3 schimburi. „Pentru cei selectaţi în vederea angajării se oferă un pachet salariat atractiv, plata dublă a orelor suplimentare şi sporuri pentru orele de noapte muncite. De asemenea, este asigurat transportul pentru toate cele trei schimburi, acoperind nu doar municipiul Roman, dar şi comunele din zonă. În plus, cei care fac dovada seriozităţii au posibilitatea de a avansa în cadrul companiei”, a declarat Raluca Văduva, consultant pe recrutare în cadrul Agenţiei Gi Group.

Agenţia a anunţat această ofertă inclusiv la Agenţia Locală de Ocupare a Forţei de Muncă, acolo unde, pe plan local, de la agenţii economici se oferă peste 200 de locuri de muncă săptămânal, în această perioadă. Agenţia Gi Group are sediu pe strada Cuza Vodă, Vila 6, apartament 1, vizavi de Poşta Mare.

Iniţial, fabrica de la Roman a fost ridicată pe terenul şi clădirile deţinute de o firmă din Iaşi. Conform declaraţiilor făcute de primarul Laurenţiu Leoreanu, în acest an, compania TRW a achiziţionat clădirile şi terenurile pentru care, până acum, plătea chirie către societatea ieşeană. „Achiziţia acestor bunuri demonstrează faptul că această companie a apreciat deschiderea administraţiei locale şi are încredere în autorităţile din Roman şi în forţa de muncă din această zonă a judeţului. În acest moment, pe actuala platformă, TRW intenţionează să se extindă şi să construiască o nouă hală”, au declarat reprezentanţii administraţiei locale.

Din informaţiile deţinute de noi, acum se poartă discuţii cu o altă divizie a TRW pentru construirea unei noi fabrici.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0