Prima paginăSport

George Nanu s-a oprit în semifinale la Cupa Vrancart

Dimensiune text

George Cosmin Nanu, de la Tenis Club Municipal Roman, și-a dorit foarte mult să joace în finala de dublu la grupa 12 ani a turneului de categoria 1 de la Adjud, Cupa Vrancart. Elevul antrenoarei Ioana Boronea n-a reușit să-și îndeplinească dorința.

 

 

Asta mai ales că miercuri, 8 februarie, împlinește 12 ani, prilej cu care îi urăm și noi „La mulți ani!”. Elevul antrenoarei Ioana Boronea n-a reușit să-și îndeplinească dorința.
Perechea Cosmin Nanu / Radu Macovei (Sibiu) a învins în sferturile de finală, cu 6-4, 6-2, cuplul David Călin (CSȘ Bacău) / Rodion Panayoutou (Micul As Iași), același pe care îl învinsese și în luna septembrie 2011, la Cupa Stejarul Onești, tot la un turneu din cadrul Circuitului Dacia – România – Vrancart – Trotușul. Apoi, în semifinalele turneului de la Adjud, concurs organizat de CS Tema Onești, Nanu și Macovei au fost întrecuți de Serghei Prisacari (Tema Onești) / Cezar Crețu (Micul As), scor 0-6, 4-6. Tot Nanu, dar în proba de simplu a turneului de la Adjud, a ajuns pînă în sferturile de finală, în care a fost eliminat, 2-6, 2-6, tocmai de partenerul său de la dublu, Radu Macovei.

George Cosmin Nanu ocupa, înaintea concursului Cupa Vrancart, locul al 57-lea în ierarhia națională a categoriei 12 ani, cu 1.362 de puncte.

COMENTARII

WORDPRESS: 0