Prima paginăPolitica

George Bălan și Dragoș Moroșanu, înlocuiți din Consiliul Local

George Bălan și Dragoș Moroșanu, înlocuiți din Consiliul Local

Dimensiune text

 

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Roman de luni, 17 august, s-au aflat două proiecte de hotărâre privind încetarea de drept, înaintea expirării, a mandatelor consilierilor locali George Bălan și Dragoș Moroșanu. Cei doi fuseseră aleși pe listele PNL în urma alegerilor din 2016.

În ceea ce îl privește pe George Bălan, acesta și-a înaintat demisia din Consiliul Local, în data de 14 august. În privința lui Dragoș Moroșanu, PNL a comunicat luni faptul că acesta și-a pierdut calitatea de membru al partidului, astfel că acesta și-a pierdut automat și calitatea de ales local. Atât George Bălan, cât și Dragoș Moroșanu apar pe lista de candidați ai Alianței pentru Roman 2020 pentru Consiliul Local la alegerile locale din 27 septembrie.

În aceeași ședință de Consiliu Local de luni, s-a procedat și la înlocuirea celor doi consilieri, în cele două funcții rămase vacante fiind numiți următorii supleanți de pe lista PNL, profesorii Adrian Bolea, respectiv Carmen-Elena Diaconu.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0