Prima paginăRural

Găsită în Siret

Dimensiune text

Vineri la prânz, Postul de Poliție Horia a primit un apel prin numărul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană este înecată în râul Siret, în satul Cotu Vameș.

 

 

La fața locului au ajuns pompierii militari, care au scos din apă trupul neînsuflețit al unei bătrâne. Inițial, locuitorii din Cotu Vameș au crezut că victima este o femeie din sat, dar informația nu s-a confirmat. Astfel că, acum, procurorul și polițiștii care se ocupă de caz trebuie să stabilească identitatea femeii, ce căuta în zonă și cum a murit aceasta. „Victima găsită are în jur de 80 de ani. Pe cap purta un batic de culoare grena, cu trandafiri roșii și flori albastre. Era îmbrăcată cu o haină impermeabilă de culoare neagră, o vestă maro cu blană galbenă, un capot maro, cu flori albastre și frunze maro, un pulover maro, o fustă maro, pantaloni tip colant de culoare neagră și ciorapi cu model. Aceasta era încălțată cu bocanci maro, cu talpa de culoare portocalie. Dacă cineva are informații despre această persoană, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat sediu de Poliție sau să sunați la 112”, a afirmat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Pe corpul femeii nu au fost găsite urme vizibile de violență, dar, deocamdată, anchetatorii nu pot exclude nicio variantă cu privire la cauza morții.COMENTARII

WORDPRESS: 0