[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru medicul veterinar Adrian Bura

[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru medicul veterinar Adrian Bura

Dimensiune text

 

 

Cu prilejul Zilelor Municipiului Roman, în cadrul Galei Excelenței Romașcane desfășurate luni, 20 mai, una dintre distincțiile de excelență a fost acordată medicului veterinar Adrian Bura.

Pasiunea pentru animale l-a adus în această profesie și pe doctorul veterinar Adrian Bura. Domnul dr. Adrian Bura este absolvent al Universităţii Agronomice şi de Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad Iaşi, promoţia 1998.

Pe lângă studiile finalizate, domnul dr. Adrian Bura are și abilități practice de lucru cu animalele, pasiune pentru lumea animală și un interes sporit pentru dezvoltare profesională permanentă. A urmat Studii Academice Postuniversitare la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti şi diverse cursuri de specializare în chirurgie animală, ecografie, cardiologie.

Este căsătorit cu doamna prof. Amalia Crenguța Bura și au împreuna un băiat – Codrin. Din anul 1998, profesează la Roman și se implică activ în apărarea sănătăţii animalelor de companie şi protecţiei acestora. Adrian Bura este un medic veterinar care tratează animalele de companie ca pe oameni. La el ajung cazuri grele, cărora alţi medici nu le-ar mai da nicio şansă.

La cabinetul doctorului Adrian Bura este asigurată asistența veterinară pentru animale,  cabinetul fiind specializat și în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor. Cabinetul veterinar al dr. Bura oferă romaşcanilor servicii complete consultaţii, analize medicale, ecografie, intervenţii chirurgicale şi stomatologice, vaccinări, microcipare. În plus, la cabinet este asigurat și toaletajul animalelor de companie. Pentru sănătatea și confortul animalelor, la Farmacia veterinară Buravet asigură o serie de produse de îngrijire pentru animale, de la cele mai renumite branduri din domeniu.

 

 

Intervenția medicului veterinar Adrian Bura în cadrul Galei poate fi urmărită după minutul 02:08:55:

 

 

Video: MV Production și Primăria Municipiului Roman

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0