[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru Clubul Rotary Roman

[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru Clubul Rotary Roman

 

 

Cu prilejul Zilelor Municipiului Roman, în cadrul Galei Excelenței Romașcane desfășurate luni, 20 mai, una dintre distincțiile de excelență a fost acordată Clubului Rotary Roman.

Clubul Rotary Roman face parte integrantă din ceea ce reprezintă, la nivel mondial, Organizația Rotary Internațional, organizaţie care se află de peste 100 de ani în slujba umanității și numără mai mult de 1,2 milioane de membri, organizați în peste 35.000 de cluburi. La fel ca organizația mamă, Clubul din Roman este o organizație non-profit, care face parte din Districtul 2241 România și Republica Moldova, al Rotary Internațional.

Înființat în urmă cu cinci ani, Clubul Rotary Roman are 18 membri activi, membri care, prin rotație, vor ajunge fiecare să conducă Clubul, pe baza unui mandat de Președinte cu o durată de 1 an. Structura de conducere a clubului mai cuprinde un Secretar și un Trezorier, fiecare primind un mandat de 1 an, toți membrii ajungând să ocupe aceste funcții prin rotație.

Scopul Clubului Rotary Roman este de a se implica activ în comunitatea din care face parte, prin inițierea și desfășurarea unor proiecte și acțiuni caritabile și de voluntariat, pentru a veni în sprijinul celor pentru care activează.

Proiectele se încadrează în palierele de activitate adoptate de Rotary Internațional și anume: promovarea păcii, sănătate, susținerea accesului comunităților la apă potabilă – salubritate – igienă, ajutarea mamelor și copiilor, educația și susținerea economiei locale.

În cei cinci ani de activitate, Clubul Rotary Roman a desfășurat mai multe proiecte și acțiuni caritabile, precum și acțiuni culturale.

 

 

Intervenția reprezentanților Clubului Rotary Roman poate fi urmărită după minutul 02:29:50:

 

Video: MV Production și Primăria Municipiului Roman

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0