Gala AMR, unde Romanul a fost premiat, se difuzează pe TVR 1

Gala AMR, unde Romanul a fost premiat, se difuzează pe TVR 1

Dimensiune text

 

În urmă cu o săptămână, la Ateneul Român din București, a avut loc prima ediție a Galei Asociației Municipiilor din România (AMR), iar duminică seara evenimentul va fi difuzat pe TVR 1, program disponibil și pe platforma tvrplus.ro. În cadrul Galei AMR, municipiul Roman câștigat premiul de excelență pentru transparența în administrație, într-o competiție cu municipiile Cluj-Napoca și Sibiu.

„Dragii mei romașcani, am plăcerea să vă spun că duminică, 12 noiembrie, de la orele 19.00, pe postul național de televiziune TVR 1 se va difuza prima ediție a Galei Asociației Municipiilor din România, eveniment la care am luat parte și la care Romanul a fost răsplătit pentru eforturile noastre, ale tuturor, de a oferi un dialog eficient cu cetățenii și o transparentizare cât mai bună a activității administrației publice locale. Pentru mine a fost un moment emoționant, Gala desfășurându-se sub Înaltul patronaj al Președintelui Klaus Iohannis, iar momentele artistice combinate cu tensiunea competiției au fost de excepție. Sper să aveți timp să urmăriți Gala AMR și să vă simțiți mândri că sunteți romașcani, la fel cum am simțit și cum simt și eu”, a scris primarul Lucian Micu pe pagina sa de socializare.

Romanul a aplicat la această gală la patru secțiuni, câștigând premiul pentru transparență, mai exact pentru faptul că la alcătuirea bugetului au fost organizate întâlniri cu mai multe categorii socio-profesionale, dar și pentru faptul că, în urma întâlnirilor cu cetățenii, administrația publică locală a putut rezolva și unele probleme punctuale din diferite zone ale orașului.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0