Fumatul în locuri nepermise dă bătăi de cap pompierilor

Dimensiune text

Luni, la ora 10.14, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu pe un teren viran din municipiul Roman, strada Tudor Vladimirescu, unde arde gunoi menajer. La locul indicat s-au deplasat patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, şi au lichidat incendiul, izbucnit din cauza fumatului în locuri nepermise şi în urma căruia au ars aproximativ 300 de kilograme de gunoi menajer.

Tot luni, la ora 14:00, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată în satul Buruieneşti, comuna Doljeşti, pe malul Siretului. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, şi au lichidat incendiul, izbucnit din cauza fumatului în locuri nepermise şi în urma căruia au ars vegetaţie uscată şi lăstăriş, pe o suprafaţă de aproximativ două hectare.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • incendiile provocate de tutun sunt o problema de ani de zile… oare cand o sa reusit sa renuntat la acest viciu care este nociv din toate punctele de vedere!