Fraţii Irina şi Eduard Fărăoanu, Miss şi Mister Boboc la Liceul Tehnologic din Adjudeni

Elevii de la Liceul Tehnologic din localitatea Adjudeni, comuna Tămăşeni, au participat la concursul Miss Boboc.

Balul a fost organizat de profesoara Loredana Gavril, în Clubul „Ring” din Adjudeni, sub forma unui spectacol. La concurs au luat parte toţi elevii liceului, care şi-au încurajat concurentele favorite. Până la desemnarea câştigătoarei, participantele au trebuit să convingă juriul, condus de profesoara Corina Barcan, directorul Liceului Tehnologic din Adjudeni, că ştiu să se prezinte, să danseze şi să defileze, în faţa numerosului public, în ţinute de seară şi de Halloween. Titlul de Miss Boboc a fost câştigat de Irina Fărăoanu, clasa a IX-a, profil industrie textilă.

În paralel, s-a desfăşurat şi concursul de mister pentru elevii din clasele IX – XII. Titlul de mister a revenit fratelui Irinei Fărăoanu, Eduard, elev în clasa a XI-a, profil industrie textilă.

O altă manifestare care a captat atenţia elevilor a fost „Petrecerea vrăjitorească” organizată de Halloween. Scenete în limba română şi engleză, o paradă a costumelor specifice sărbătorii şi concursul „Cel mai înfricoşător bostan”, desfăşurat în holul liceului, au fost câteva dintre activităţile la care s-au prins elevii. „Aceste activităţi au fost un exerciţiu de creativitate, imaginaţie şi originalitate la care şi-au dat concursul, deopotrivă, elevi şi cadre didactice. Sunt activităţi la care, an de an, aducem elemente de noutate, pentru a le spori atractivitatea”, a spus profesoara Corina Barcan, directorul Liceului Tehnologic din Adjudeni.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Eleva. 6 ani

    Daca respectivii tineri sunt cei mai frumosi din liceu,atunci restul ne dam seama cum sunt, trebuie sa ne fie frica cand intram in acel liceu sa nu-l intalnim pe baubau.