[FOTO] Concurs ca-n filme la „Roman-Vodă”

Liceenii de la Colegiul Național „Roman-Vodă” au avut parte de distracție la sfîrșitul săptămînii: concursul „Miss și Mister Roman-Vodă”, organizat de elevii clasei a XII-a G, cu sprijinul profesoarei Mihaela Chiriac.

 

 

Concursul a avut la bază o idee inedită, aceea ca fiecare pereche participantă să aibă ca sursă de inspirație un film, pe care să încerce să-l aducă și în fața publicului, reproducînd costumele, scene sau replici celebre din film.

Cele cinci perechi înscrise în concurs au avut de trecut mai multe probe, printre care și dans sau recunoașterea unor secvențe din filme, altele decît cele propuse de ei, probe pe care le-au trecut cu brio.

În urma desfășurării probelor și a deliberării juriului, marele premiu a revenit perechii Oana Butnărescu – George Casian („Titanic”), urmați de Dana Manolache și Norbert Rusu („Grease”), perechea cu cel mai mare lipici la public, Alexandra Tabacariu și Cosmin Florică („Fantoma de la operă”), Alex Opăriuc și Diana Meluț („Masca”) și Melania Miron și Dragoș Aiacoboaie („Pirații din Caraibe”).

La finalul probelor, care s-au desfășurat în Casa de Cultură, a urmat distracția, în clubul Euphoria, atmosfera fiind întreținută de DJ Ryno și Sylvia.


COMENTARII

WORDPRESS: 0