Prima paginăSport

Fotbaliştii de la LPS Roman au pierdut calificarea la zonale

Dimensiune text

O şansă, fie şi mică, mai exista pentru echipa romaşcană de fotbal a Liceului cu Prgram Sportiv, juniori A, condusă de antrenorul Gheorghe Dănilă, de a se califica în faza zonală a campionatului naţional.

Aceasta a fost spulberată miercuri, 2 aprilie, când LPS Roman a pierdut, 0-4, partida din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Anterior, LPS Roman era pe locul al patrulea, având un punct mai puţin decât Ceahlăul, ocupanta locului secund. Era obligatorie victoria pentru romaşcani, în vreme ce echipa din Piatra Neamţ îşi putea permite şi un scor de egalitate. A fost un joc de totul sau nimic din care LPS Roman s-a ales cu zero.

Rămâne, însă, de apreciat efortul acestor tineri fotbalişti din Roman care au fost foarte aproape de calificare la turneul zonal, nu neapărat în meciul cu Ceahlăul. Câteva puncte pierdute pe parcursul întrecerii au contat şi astfel bucuria a rămas în tabăra altora. Rămâne însă turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Școlar, la care echipa romaşcană este calificată.

La terminarea returului etapei preliminare a campionatului naţional, juniori A, cu opt serii a câte 12 echipe, primele două clasate în fiecare dintre cele opt serii vor accede în faza intermediară (zonală) a campionatului.

COMENTARII

WORDPRESS: 0