Prima paginăSport

Fotbaliștii CSM Roman, la primul meci pe teren propriu din noul campionat

Fotbaliștii CSM Roman, la primul meci pe teren propriu din noul campionat

Dimensiune text

 

 

În acest weekend, Liga a 3-a de fotbal programează meciurile rundei a doua a noului campionat. În această etapă, vineri, 31 august, în seria I, echipa CSM Roman este programată să dispute primul meci pe teren propriu din acest sezon, pe stadionul „Moldova”, de la ora 18, împotriva echipei AFC Botoșani 2. Intrarea la meci este liberă.

Conform programării inițiale, partenera romașcanilor în meciul de vineri ar fi trebuit să fie formația Gauss Bacău, promovată din Liga a 4-a la finalul sezonului trecut. Însă, cu câteva zile înainte de startul noului sezon, băcăuanii au anunțat că nu pot participa în Liga a 3-a, astfel că Federația a decis în regim de urgență ca locul Gauss să fie ocupat de echipa a doua a prim divizionarei AFC Botoșani. Din motive organizatorice, meciul AFC Botoșani 2 din prima etapă a fost reprogramat, în timp ce în prima rundă romașcanii au pierdut, în deplasare, săptămâna trecută, la Bucovina Rădăuți, cu 0-1.

În cadrul etapei a doua a Ligii a 3-a de fotbal mai sunt programate partidele: CSM Râmnicu Sărat – CSM Focşani (vineri, 31 august), Foresta Suceava – ACS Şomuz Fălticeni, KSE Târgu Secuiesc – Bucovina Rădăuți, Metalul Buzău – SCM Gloria Buzău, Sporting Lieşti – ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ, ACS Suporter Oțelul Galaţi – Sănătatea Darabani, Ştiinţa Miroslava – CSM Paşcani (sâmbătă, 1 septembrie).

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0