Prima paginăSport

„Fotbal cu jucării pentru copii”, miercuri, la Sala Sporturilor din Roman

„Fotbal cu jucării pentru copii”, miercuri, la Sala Sporturilor din Roman

Dimensiune text

 

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Neamț organizează, în perioada 10 – 12 decembrie, a doua ediție a manifestării „Fotbal cu jucării pentru copii”, inițiată în premieră în 2018.

La Roman, manifestarea are loc miercuri, 11 decembrie, de la ora 18, la Sala Sporturilor, la care spectatorii care vor dori să ajungă în tribune sunt rugați să aducă și câte o jucărie de pluș, jucăriile urmând a fi aruncate de spectatori pe parchet în momentul în care se va marca primul gol în meciul de seniori. Cei care vor să aducă și altfel de jucării sau dulciuri o pot face, dar acestea nu pot fi aruncate în sală pentru a nu se deteriora suprafața de joc, putând fi lăsate într-un loc special amenajat în sală, unde vor fi depozitate de voluntari.

„În data de 11 decembrie, la ora 18, în Sala Sporturilor din Roman, vom organiza o acțiune caritabilă, pe care am denumit-o «Fotbal cu jucării pentru copii», o acțiune care va avea meciuri de fotbal de juniori și un meci de seniori în încheiere, dedicată ajutorării copiilor nevoiași sau cu probleme, care își doresc în această lună a cadourilor să primească o jucărie. La meciul de seniori old-boys vor fi invitați foști fotbaliști ai clubului Laminorul – SCM Petrotub. Cu această ocazie, la marcarea primului gol, pe teren vor putea fi aruncate jucării de pluș, iar celelalte jucării sau dulciuri vor fi colectate de voluntarii Clubului Bao Roman. Îi invităm pe romașcani pe data de 11 decembrie, la Sala Sporturilor, pentru a fi alături de noi”, a afirmat directorul DJST Neamț, Gheorghe Paisa.

Programul manifestării de miercuri de la Roman va include, de la ora 18.00, meciul Juniorilor E: AS Juniorul Roman (antrenor Sergiu Ghidarcea) – LPS Roman (antrenor Ionuț Nacu); de la ora ora 18:30, meciul Juniorilor D: CSM Roman (antrenor Gabriel Țapu) – Vulpițele Galbene Roman U15 (antrenor Adelin Tălmăcel); de la ora 19:00, Demonstrație a Clubului BAO Roman; de la ora 19:10, meciul Old boys – Laminorul/Petrotub/CSM Roman.

Manifestări similare au fost programate marți, 10 decembrie, la Piatra Neamț, precum și joi, 12 decembrie, la Tîrgu Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0