Prima paginăSocial

Fostul director al Agrana, singurul candidat pentru funcția de city manager al Romanului

Fostul director al Agrana, singurul candidat pentru funcția de city manager al Romanului

Dimensiune text

 

 

Iulia Gabriela Petrea, fost director general al Agrana România, este singurul candidat înscris și declarat admis pentru a ocupa funcția de administrator public al municipiului Roman. În ultima zi de muncă din anul trecut, Primăria municipiului Roman a afișat rezultatul selecției dosarelor înscrise la concursul pentru ocuparea postului contractual vacant de city manager. Printre condițiile de participare la concurs s-au numărat vechimea în muncă de minim 15 ani și o vechime în funcţii de conducere de minim 10 ani. Gabriela Petrea trebuie să treacă și proba scrisă, dar și interviul. Proba scrisă este programată pentru ziua de marți, 9 ianuarie, iar în maximum patru zile lucrătoare de la această dată se va susține și interviul.

Administrația publică locală a funcționat un an și jumătate fără city manager, iar în noiembrie anul trecut în Consiliul Local au fost aprobate condițiile de angajare și atribuțiile pe care le va avea viitorul administrator. Numirea în funcție se face prin dispoziția primarului, pe perioadă nedeterminată, dar nu mai mult decât mandatul acestuia. Administratorul public va îndeplini atribuțiile specifice în baza unui contract de management încheiat cu primarul municipiului Roman, city managerul având nu mai puțin de 37 de atribuții.

Gabriela Petrea are 58 de ani și a terminat Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de filologie. Din 2003 a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Agrana România, iar în ultimii șase ani a fost director general al companiei. În 2012, Gabriela Petrea a participat la Gala Excelenței romașcane, eveniment organizat de administrația publică locală în cinstea personalităților marcante ale orașului, acolo unde a luat premiul de excelență în domeniul afacerilor în numele societății Agrana.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • geo geo 2 ani

    E cu dedicatie postul???

  • mama omida 2 ani

    sa fim seriosi ! condiiile impuse pentru participare au fost „manarite”; cine si cum a stabilit acele criterii ? stie toata lumea cum funcioneaza acese „concursuri”! chiar daca erau 3 admisicine era in pls era respins la proba „orala” !! cand avem doar un singur candidat ,treaba e ma i simpla !

  • Razvan 2 ani

    Unde a fost publicat postul ? Cand ? Care sunt conditiile ? etc …