Fost prefect de Neamț, decedat într-un accident rutier

Fost prefect de Neamț, decedat într-un accident rutier

Dimensiune text

 

 

Fostul prefect al judeţului Neamţ Ilie Mitea a murit joi seara, 21 iunie, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism intrat pe contrasens pentru a depăşi un TIR, în judeţul Vâlcea. În total, în accident au murit două persoane, iar trei au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, citat de Mediafax, a declarat că accidentul s-a produs după ce un autoturism a intrat în depăşirea unui TIR şi s-a ciocnit de o altă maşină care venea din sens opus. Cele două persoane care se aflau în maşina lovită au murit. A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din maşină. La faţa locului au intervenit, de asemenea, trei ambulanţe. „Se pare că şoferul unui autoturism care se deplasa din direcţia Râmnicu Vâlcea – Piteşti a vrut să depăşească un TIR, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un al autoturism, ce circula din sens opus. În urma impactului, două persoane au decedat şi trei au fost rănite grav”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, citat de Mediafax.

Ilie Mitea a fost prefect al judeţului Sibiu, în perioada decembrie 2007- februarie 2009, iar în perioada iunie 2012 – februarie 2013 a fost prefect al judeţului Neamţ. Ca prefect al județului Neamț, Ilie Mitea i-a succedat în funcție lui Dan Vasile Constantin și a fost înlocuit de George Lazăr. După 2013, Mitea a condus Agenţia Domeniilor Statului. Ilie Mitea avea 66 de ani.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0