Foişoarele din ştrand devin atractive datorită prețurilor

Dimensiune text

După ce tarifele au fost reduse la jumătate, o treime dintre foişoare au fost ocupate de iubitorii de grătar. 

Reducerea tarifelor pentru accesul la foişoarele din complexul de agrement Moldova a adus mai mulţi romaşcani în vechiul ştrand, pentru grătar. Iniţial, tarifele practicate de administraţia locală erau de 40 de lei pentru patru ore, în cazul foişoarelor de şase-opt locuri, şi de 60 de lei, pentru aceeaşi perioadă de timp, în cazul foişoarelor mai mari, de 12-14 locuri. Preţurile nu i-au încântat pe romaşcani, chiar dacă accesul în foişor însemna, în acelaşi timp, acces la apă, canalizare, un grătar şi chiar la o priză.

În urmă cu o săptămână, Consiliul Local Roman a votat reducerea acestor tarife la jumătate, în urma unui proiect iniţiat de primarul Leoreanu, după ce acesta a fost informat cu privire la lipsa de interes pentru cele 30 de locuri amenajate special pentru picnic.

„Îmbucurător este că, după propunerea pe care am avut-o în Consiliul Local, cu reducerea taxelor pe foişoare, a crescut şi numărul foişoarelor utilizate. Astfel, sâmbătă au fost nouă foişoare utilizate, iar duminică au fost 11 ocupate. Lucrurile au început şi acolo să se mişte”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Între timp, zona de agrement atrage mii de persoane, datorită celor trei bazine cu apă şi a facilităţilor adiacente: dulap pentru păstrarea obiectelor care nu sunt necesare la bazin, şezlonguri şi umbrele, salvamar şi punct de prim-ajutor.

Săptămâna trecută au fost la ştrand 8.331 de persoane, încasările ridicându-se la aproape 81.000 de lei. De la inaugurarea acestui obiectiv, încasările au depăşit 250.000 de lei.


COMENTARII

WORDPRESS: 0