FOCURILE ÎN SPAŢII DESCHISE ÎI PUN PE JAR PE POMPIERI

FOCURILE ÎN SPAŢII DESCHISE ÎI PUN PE JAR PE POMPIERI

Dimensiune text

miristi6c-680x365Sâmbătă, 5 martie, la ora 18:20, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, că a izbucnit un incendiu la vegetaţia uscată şi stufărişul de pe un canal desecat al comunei Ion Creangă. La locul indicat s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, şi au stins incendiul în limitele găsite. La intervenţie au participat şi doi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ion Creangă. Au ars vegetaţie uscată şi stufăriş, pe o suprafaţă de aproximativ 15.000 de metri pătraţi. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

Tot sâmbătă, la ora 19:50, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie pe un teren din comuna Poienari. La locul indicat s-au deplasat patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, care au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia a fost afectată o suprafaţă de aproximativ zece metri pătraţi. Cauza probabilă a incendiului a fost aceeaşi: focul deschis în spaţii deschise.

În acest weekend, pompierii nemţeni au mai avut astfel de intervenţii în comuna Vânători-Neamţ, precum şi în Piatra Neamţ.


COMENTARII

WORDPRESS: 0