Focuri de avertisment pentru un hoț de lemne

Dimensiune text

Dănuț M., de 31 de ani, din Roman, a fost prins duminică de polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare (TF) Roman, în timp ce fura lemne dintr-un vagon.

 

Polițiștii TF Roman au fost sesizați, în jurul orei 14.00, prin apelul unic 112, despre faptul că, în triajul stației CF Roman, o persoană sustrage material lemnos din vagoanele de marfă. Polițiștii l-au văzut pe Dănuț M. cum descărca dintr-un vagon de marfă mai mulți bușteni. Oamenii legii i-au cerut tînărului să se oprească, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au folosit armamentului din dotare, prin executarea unui foc de avertisment în plan vertical. După ce l-au prins, polițiștii au numărat 30 de bușteni sustrași de Dănuț M. Acesta le-a povestit, ulterior, oamenilor legii, că voia să folosească buștenii drept lemn de foc.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de pătrundere fără drept în zona de siguranță feroviară și sustragere de bunuri din vagoane aflate în compunerea unui tren ce urmează a fi pus în circulație.COMENTARII

WORDPRESS: 0