Foc pus intenționat la stadionul „Constantinescu Nehoi”

Dimensiune text

De câteva zile, stadionul „Constantinescu Nehoi” este ținta unor persoane care dau foc unor deșeuri și resturi de cauciuc, provocând mizerie și disconfort locuitorilor din zonă.

 

 

Cea mai recentă faptă a avut loc luni seară, în jurul orei 18.00. Din cauza fumului gros și a mirosului insuportabil, oamenii care locuiesc în apropierea stadionului au sunat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Roman, cu o autospecială cu apă și spumă. „Incendiul se manifesta lângă gardul stadionului, la interior, dar departe de zona tribunelor și a pistei. Am lichidat flăcările și am înlăturat pericolul. A fost vorba despre o acțiune intenționată, cineva dând foc unor deșeuri”, a afirmat căpitanul Mihai Parasca, comandantul Detașamentului de Pompieri Roman. La stadion au ajuns și un echipaj de la Poliția Locală, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Roman, dar și o echipă de la Rossal Roman, pentru a face curățenie.

Un eveniment similar a avut loc și în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 3.22. Și atunci, împrejurarea determinantă a incediului a fost focul deschis în spații deschise. În incediu au ars circa zece metri pătrați de vegetație uscată. Acum, polițiștii locali încearcă să identifice autorii care au provocat focul.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0