FLOURISH by SENSE

FLOURISH by SENSE

 

Sense rămâne marca preferată a multor femei, iar în noul sezon toamnă/iarnă 2016-17 propune clientelor o colecție impresionantă de modele, împărțită în mai multe capsule. Fiecare dintre acestea este creată în funcție de inspirația designerului Andreea Tincu și a tendințelor internaționale din lumea modei.

landscape3

 

Anul 2001 a fost  anul în care soții Cristina și Sorin Chiriac, ambii de profesie textiliști, au decis că este momentul să creeze o marcă românească 100%, cu operatori români și pentru femeile din România. Având o experiență matură în domeniul lohn-ului, pentru companii importante din moda internațională, cei doi au decis că pot oferi și clientelor din România un produs vestimentar contemporan, dar și accesibil financiar. Actualmente, brandul are 800 de angajați, 17 magazine proprii și trei ateliere de creație, în Iași și Roman. Designerul Andreea Tincu semnează din anul 2008 colecțiile Sense, atât linia de țesături, cât și cea de tricotaje.

Colecția capsulă Flourish este cea mai feminină colecție Sense a toamnei, în tonuri de roz luminos, piersică japoneză, vișiniu  și accente de ivoriu. Fustele Kate și Andreea vor fi preferatele tale dacă îți plac modelele conice, în altfel de nuanțe decât cele neutre. Le poți purta în combinație cu bluza Beauty, din viscoză cu cădere fină și imprimeu cu flori delicate. Bluza are nasturi contrast, în formă de flori. Același tușeu de material, produs în Spania de o firmă cu tradiție, este folosit și în cămașa Coreen, ivory cu flori micuțe grena și accente subtile de verde.

andreea

beauty

kate

 

Dacă preferi materialele cu tușeu silky, bluza Ayda este alegerea ta. Vei aprecia aspectul patinat al imprimeului și croiul cu guler tunică, varianta feminină. Un alt model  mătăsos este Rosalie, cu decolteu în formă de lacrimă și accesoriu fundiță metalică. Îți va plăcea și cromatica deosebită a imprimeului, o combinație între motive decorative și picturale, în tonuri de vișiniu, roz estompat, corai și accente ivorii. Aceleași nuanțe din bluză le regăsești în printul din rochia October Sunset, inspirată din pictura impresionistului Seurat. Legătura dintre Sense și artă este mai mult decât evidentă, brandul fiind sponsorul principal a două evenimente culturale de excepție: Pianul călător și Duelul viorilor.

ayda

october-sunset

rosalie

 

Flourish te poartă cu gândul la florile asiatice, la căldura luminoasă din cromatica stampelor. Piersica pudrată este nuanța din bluza Emma, cu nasturi în formă de flori și șiret cu terminații prețioase. Nuanțele uni ale colecției sunt coraiul deschis și albul ivoriu.

emma

emma-b

 

Deoarece toamna este anotimpul tricotajelor, poartă puloverul Chic Mouline, cu un guler asimetric, din fir degradee în ivory și corai. Moda ultimilor ani a adus tricotajele și în vestimentația elegantă, ceea ce înseamnă că poți combina puloverele femine la fuste conice sau pantaloni drepți și pantofi stiletto.

chic-mouline

 

Flourish semnifică bucuria noii feminități, dorința de a purta ținute în culori calde și luminoase în zilele reci de toamnă sau de iarnă. Bucură-te acum de noua colecție Sense, pe care o poți găsi și online, pe www.fashionsense.ro. Săptămânal site-ul este actualizat cu modele noi, într-o gamă vastă de mărimi.

Poți vizita direct și magazinele brandului din orașele: Alba Iulia, Arad, Bacău, Bistrița, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Galați,  Iași,  Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Roman, Târgu Mureș și Timișoara.

annabella

dahlia

jullie

 

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0