Prima paginăActualitateRoman

FLORI DE LA POLIŢIŞTI ŞI POMPIERI, DE 8 MARTIE

FLORI DE LA POLIŢIŞTI ŞI POMPIERI, DE 8 MARTIE

Dimensiune text

 

flori8 martie pompieri 02Marţi, cu ocazia zilei de 8 Martie, poliţiştii nemţeni au oferit femeilor câte o floare, apreciind conduita acestora ca participante la traficul rutier. Nici pompierii nu s-au lăsat mai prejos și au ieșit în central Romanului cu flori pentru doamne și domnișoare.

Conform polițiștilor, în cursul anului 2015, femeia a reprezentat un “corect participant în trafic”, accidentele rutiere în care aceasta a fost implicată reprezentând doar de 18% din totalul acestora. „Pe această cale, Poliţia Nemţeană mulţumeşte tuturor femeilor pentru atenţia şi corectitudinea de care dau dovadă, adresându-le urări de sănătate, fericire şi prosperitate. Astăzi, poliţiştii rutieri au organizat o acţiune în centrul oraşului Piatra Neamţ, prin care au oferit, în dar, doamnelor şi domnişoarelor, flori şi recomandări preventive, pe lângă căldurosul «La mulţi ani!»”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

Marţi dimineaţă, pompierii nemţeni au desfăşurat o activitate care au dorit să fie la înălţimea sărbătorii pe care o simţim cu toţii. Astfel, pompierii pietreni, romaşcani şi cei târgnemţeni au oferit, alături de câte o floare, şi cele mai alese urări doamnelor şi domnişoarelor care au trecut pe bulevardul Roman Muşat din municipiului Roman, dar şi reprezentantelor din unele instituţii care colaborează cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Petrodava” al judeţului Neamţ. „Urarea adresată de pompieri pe parcursul misiunii o transmitem şi noi tuturor femeilor: Să fiţi sănătoase şi să primiţi recunoştinţă din partea apropiaţilor cel puţin pe măsura eforturilor pe care le faceţi pentru ei!”, afirmă un comunicat al ISU Neamţ.

 

AU AJUNS ÎN AREST DUPĂ CE AU INTRODUS

flori8 martie pompieri 01

flori8 martie pompieri 03

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0