Fiul cel mic al deputatului Leoreanu s-a căsătorit

Fiul cel mic al deputatului Leoreanu s-a căsătorit

Dimensiune text

 

 

La aproape un an de când fiul cel mare al familiei deputatului Laurențiu Leoreanu, Alexandru, a părăsit „cuibul” pentru a-și întemeia propria familie, în acest final de săptămână pasul spre viața în doi a fost făcut și de mezinul familiei, Dan Mircea. Sâmbătă, 12 mai, acesta a spus „Da” și a luat-o de soție pe Ramona Claudia, fostă Păun. Anca și Laurențiu Leoreanu au fost socri mari pentru a doua oară, dar cei apropiați spun că emoțiile au fost la fel de mari.

Nașii celor doi tineri au fost Roxana și Ionuț Pricope, iar cununia civilă a fost oficiată, ca și pentru Alexandru și Diana, de către primarul Lucian Micu, în curtea Bisericii Precista Mare, iar ulterior IPS Ioachim a fost cel care a oficiat cununia religioasă, însoțit de un sobor de preoți. Petrecerea s-a ținut la cortul Majestic din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”.

Primarul Lucian Micu a postat pe facebook un mesaj pentru a le ura Casă de piatră celor doi tineri care pășesc împreună în viața de familie: „Sunt onorat că i-am putut fi, din nou alături, bunului meu prieten, deputatul Laurențiu Dan Leoreanu, care, pentru a doua oară, este socru mare. Le-am simțit emoțiile lui și pe ale soției sale, Anca Loredana, pentru Dan și soția lui Ramona și mă bucur să știu că cei doi tineri au parte de un drum pe care «seniorii» Leoreanu tot timpul îi vor îndruma să-l țină drept, să-l pășească mândri și îi vor ajuta să le urmeze exemplul, să trăiască în armonie și deplină înțelegere. În viață este important să ai modele pe care să ți le dorești să le urmezi, iar cei doi fii ai familiei Leoreanu, Dan și Alex, au avut de unde alege și sunt sigur că au ales bine”. Edilul a mai oficiat sâmbătă alte șapte cununii civile, urându-le tuturor Casă de piatră!

Mircea a absolvit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, promoția 2015, iar în prezent lucrează la TRW.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0