Firma Danlin XXL, câștigătoarea licitației pentru asfaltarea străzilor din Roman

Firma Danlin XXL, câștigătoarea licitației pentru asfaltarea străzilor din Roman

Dimensiune text

 

 

În următoarea perioadă, de lucrările de asfaltare a străzilor din oraș se va ocupa societatea Danlin XXL, care a câștigat licitația organizată în acest scop de Primăria Municipiului Roman. Noua licitația se încheie la acest final de an, după ce, în primăvară, autoritățile au reziliat contractul cu firma care câștigase inițial contractul. Luni seară, 5 noiembrie, a expirat termenul final pentru contestația la licitația pentru reparația cu covor asfaltic a străzilor de pe raza municipiului Roman, nefiind înregistrată nicio contestație.

„Am semnat astăzi contractul multianual de modernizare a străzilor din oraș cu covor asfaltic. În urma licitației organizate, câștigătoare a fost desemnată societatea Danlin XXL. Începând de joi, se va intra cu modernizarea străzilor Păcii, Tudor Vladimirescu, Gheorghe Doja și Ecaterina Teodoroiu. Săptămâna viitoare, se va interveni pentru modernizarea străzilor C.A. Rosetti și Calistrat Hogaș, iar apoi vom reveni în cartierul Spiru Haret pentru a asfalta străzile pe care nu s-a intervenit în ultimii ani.

Așa cum știți, am reziliat contractul de modernizare a străzilor în această primăvară și a trebuit să reluăm procedura de licitație. Mă bucur că am semnat contractul și am încredere că firma care a câștigat va înțelege responsabilitatea de a realiza lucrări de calitate. Vă voi comunica periodic pe ce străzi vom interveni.

Contractul este încheiat pentru o perioadă de 36 de luni, pentru valoarea de 6.287.000 lei (fără TVA)”, a precizat primarul Lucian Micu.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0