Film şi surprize dulci pentru copii

Dimensiune text

Copiii vor fi, de 1 iunie, în centrul atenţiei autorităţilor locale. Primăria Roman le-a pregătit copiilor dulciuri în valoare de 30.000 de lei.

Și în mediul rural, copiii vor avea parte de surprize dulci din partea administraţiilor publice locale. Ionel Stoleru, primarul comunei Văleni, spune că pentru copii se găsesc întotdeauna bani, chiar dacă bugetul este subţire. „Este o acţiune pe care o facem, în fiecare an, cu mare drag. Am alocat fonduri de la bugetul local pentru ca cei 210 copii din învăţământul primar şi gimnazial să primească un pachet cu dulciuri”, a precizat Ionel Stoleru, primarul comunei Văleni.

Centrul Social „Episcop Melchisedec” din Roman va găzdui sâmbătă, 31 mai, o manifestare la care vor participa copiii din cadrul centrului, dar şi cei din alte unităţi de învăţământ din oraş. Cu acest prilej, PS Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, va oferi dulciuri tuturor copiilor participanţi.

Casa de Cultură din Roman pregăteşte pentru copii duminică, 1 iunie, la orele 15.00 şi 17.00, o proiecţie de film. Copiii vor putea viziona povestea plină de peripeţii a lui Tom şi Jerry. Preţul biletului de intrare este de 10 lei.


COMENTARII

WORDPRESS: 0