Prima paginăSocial

„Fii ajutorul lui Moș Crăciun!” pentru copiii din Giurgeni

„Fii ajutorul lui Moș Crăciun!” pentru copiii din Giurgeni

Dimensiune text

 

În prag de sărbători, romașcanii cu suflet mare sunt chemați să-i ajute pe preșcolarii din satul Giurgeni, comuna Valea Ursului, pentru a avea cele mai frumoase sărbători de iarnă. Ei visează la daruri și la vizita lui Moș Crăciun, la jocuri educative și materiale didactice – cadouri de neprețuit cu care să descopere lumea înconjurătoare, să experimenteze, explorând singuri sau inspirându-se din activitatea altor copii.

„Ne dorim ca, împreună, să aducem magia sărbătorilor mai aproape de acești copii frumoși, care înțeleg mai greu lipsurile și greutățile pe care le traversează familiile din care provin. Să le umplem sărbătorile cu emoția Crăciunului și, totodată, să-i încurajăm să își continue studiile și să creadă că prin educație și perseverență vor învinge orice obstacol”, a precizat profesoara Iuliana Spătariu, directorul Școlii Profesionale din comuna Valea Ursului.

Fii ajutorul lui Moș Crăciun și transformă dorința unui copil în realitate! Reprezentanții Școlii Profesionale din comuna Valea Ursului pot fi contactați la numărul de telefon: 0233/763.038.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0