Festivitate de absolvire la Liceul Tehnologic Adjudeni

Prima promoție de clasa a XII-a, profil industrie textilă, care a absolvit Liceul Tehnologic Adjudeni, din comuna Tămășeni, a dat examenul cursului festiv.

 

 

Emoțiile au fost duble: atât pentru prima serie de liceeni, cât și pentru dascălii care i-au pregătit pentru viață. Prima promoție numără 14 absolvenți. Aceștia au urmat, mai întâi, cursurile școlii de arte și meserii, după care cele liceale. Ca urmare, unii dintre ei lucrează, alții și-au întemeiat familii. Diriginta lor, profesoara Rica Alexa, a fost alături de elevii săi nu doar în perioada de școlaritate, ci și prin sfaturile pe care le-a împărtășit foștilor elevi.

Cerasela Danca Liceul Tehnologic Adjudeni 3005Șefa de promoție, Cerasela Dancă (foto dreapta), a adresat cuvinte de gratitudine și recunoștință profesorilor care i-au îndrumat și consiliat atunci când părinții nu au reușit, din diverse motive, să o facă. Momentul festiv, desfășurat în sala de festivități a unității de învățământ, a dat prilejul dirigintei să strige catalogul, iar directorului să-i felicite și să le adreseze îndemnul de a reprezenta cu cinste liceul în care s-au format. „Am celebrat finalul unei perioade de studiu în care fiecare dintre cadrele didactice a dat tot ce a fost mai bun pentru pregătirea lor. Este prima promoție de absolvenți ai Liceului Tehnologic Adjudeni și împărtășim starea de emoție alături de absolvenți. Pentru aceștia, urmează o etapă nouă, de căutare, iar îndemnul nostru este acela de a aborda cu mult curaj orice problemă, orice decizie pe care o vor lua în viață”, a precizat profesoara Corina Barcan, directorul Liceului Tehnologic Adjudeni.

Absolvenții și dascălii prezenți la cursul festiv și-au făcut o promisiune, aceea de a se revedea. Până atunci, absolvenții au de trecut cel mai important examen din viață: bacalaureatul.

[sam id=”3″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 0