Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Bacău Fest-Monodrame”, la a XXIII-a ediţie

Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Bacău Fest-Monodrame”, la a XXIII-a ediţie

 

Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău organizează, în perioada 21-26 aprilie, cea de-a XXIII ediţie a Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Bacău Fest-Monodrame”. În competiţie pot intra producţii româneşti şi străine, cu o durată cuprinsă între 40 şi 70 de minute, susţinute de actori cu vârsta maximă de 40 de ani.

„Bacău Fest-Monodrame revine în haine noi, în primăvara lui 2017. Acest concurs este rezervat unui singur actor care, în scenă, îşi va dovedi capacitatea de a împleti varii mijloace de expresie (text, mişcare, teatru-dans, animaţie etc.), pentru a oferi spectacole complexe, de referinţă pentru scenele româneşti şi străine. Prestaţiile din concurs vor fi evaluate de un juriu alcătuit din prefesioniști ai artelor spectacolului, juriu care va acorda un singur premiu – Trofeul Bacău Fest-Monodrame. Acestui premiu i se vor adăuga Premiul onorific «Ştefan Iordache», acordat de elevi din liceele Municipiului Bacău, şi Premiul «Actori pentru Actor» – Dinu Apetrei, acordat de actorii din Teatrul Municipal «Bacovia» din Bacău”, anunță organizatorii.

fest monodrame

 

În competiţie pot intra producţii româneşti şi străine, cu o durată cuprinsă între 40 şi 70 de minute, susţinute de actori cu vârsta maximă de 40 de ani. Data limită de trimitere a propunerilor este 10 martie 2017 (data poştei).

Pentru înscriere este nevoie de un DVD cu înregistrarea producţiei propuse și un CD care să conțină: două fotografii tip portret, două fotografii din spectacol, CV-ul actorului/actriţei şi prezentarea teatrului/companiei (dacă este cazul) și fişa standard cuprinzând datele tehnice şi sinopsisul spectacolului.

Plicurile vor fi trimise pe adresa: Bacău Fest-Monodrame, Teatrul Municipal „Bacovia”, strada Iernii nr. 7, Bacău, cod poştal: 600050, judeţul Bacău. Alternativ, toate documentele pot fi trimise şi la adresa de e-mail: teatrulbacovia@yahoo.com. Rezultatul selecţiei va fi anunţat până la data de 25 martie 2017.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0