Festivalul Internaţional al Muzicii Mecanice, la Castelul Miclăușeni

Festivalul Internaţional al Muzicii Mecanice, la Castelul Miclăușeni

Dimensiune text

 

 

Flașnetari din Franța, Slovenia, Cehia, Slovacia și România vor concerta la Castelul Miclăușeni, oferind vizitatorilor o inedită atmosferă pariziană la cel mai romantic palat din Moldova, anunță organizatorii. Concertele vor avea loc în aer liber duminică, 16 septembrie, între orele 15:30 și 18. Intrarea este gratuită.

Festivalul Internațional al Muzicii Mecanice, ediția a XI-a, se va desfășura anul acesta între 14 – 16 septembrie 2018 la Palatul Culturii din Iași și la Castelul Miclăușeni. Timp de trei zile, festivalul va oferi publicului un program atractiv, care va cuprinde expoziții de automate și aparate muzicale, spectacole ale flașnetarilor, concerte, dans, animație, proiecții video, dar și workshop-uri pentru specialiști. Festivalul va beneficia de o participare prestigioasă din România și din țări precum: Austria, Franța, Germania, Cehia, Slovenia, Slovacia și Republica Moldova.

Programul complet și detaliile le găsiți aici: http://palatulculturii.ro/expozitii-si-evenimente/fimm-11-festivalul-internaional-al-muzicii-mecanice-iai-14-septembrie-16-septembrie-2018-282.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0