Prima paginăSocial

Festivalul concurs județean „Muzica e viața mea” are loc în Piața „Roman Vodă”

Festivalul concurs județean „Muzica e viața mea” are loc în Piața „Roman Vodă”

Dimensiune text

 

Clubul Copiilor Roman va organiza festivalului-concurs județean  „Muzica e viața mea”, manifestare ce se va desfășura în cadrul Zilelor Municipiului Roman 2017, pe 20 mai, în Piața „Roman Vodă”. Pentru organizarea evenimentului se solicită un sprijin de la bugetul local în sumă de 1.000 de lei, propunerea urmând a fi dezbătută în ședința de vineri a Consiliului Local.

„Festivalul concurs județean «Muzica e viața mea» este organizat în Piața «Roman Vodă», în parteneriat cu Clubul Copiilor Roman, cu participarea elevilor de la unitățile de învățământ din municipiul Roman, județul Neamț, precum și cu participare națională, pe categorii de vârstă: preșcolari, clasele 0-IV, clasele V-VIII, clasele IX-XII, pentru care sunt necesare: scenă, sonorizare, premii câștigători”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali pentru aprobare.

Zilele Municipiului Roman se vor ține în perioada 14-21 mai. Pentru ediția din acest an, toate cheltuielile legate de organizare se ridică la 130.000 de lei.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0