Prima paginăEducatieTimp liber

Festival de teatru pentru copii, la Roman

Dimensiune text

Şcoala Gimnazială „Vasile Alecsandri” din Roman şi Casa de Cultură din Roman organizează, în luna noiembrie, a IV-a ediţie a Festivalului de teatru pentru elevi intitulat „În lumea teatrului”. Iniţiat cu ocazia aniversării a 180 de ani de la înfiinţarea Şcolii „Vasile Alecsandri”, evenimentul s-a bucurat, la fiecare ediţie, de succes şi de o participare numeroasă. Manifestarea este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, Teatrul Municipal din Roman, Primăria Municipiului Roman şi Şcoala Gimnazială „Dimitrie Sturza” din Tecuci, judeţul Galaţi. Prin acest proiect, organizatorii îşi propun promovarea artei dramatice la nivelul partenerilor implicaţi, prin atragerea elevilor în organizarea activităţilor extraşcolare.

Iniţiatoarea proiectului şi coordonatoarea festivalului, profesoara Liliana Moldoveanu, vrea să descopere talentul copiilor şi dăruirea profesorilor care, pe lângă activitatea de la catedră, şi-au găsit timp să desfăşoare şi această activitate.

Participanţii vor avea posibilitatea de a se înscrie la una dintre cele trei secţiuni: spectacol, monolog şi creaţie. Înscrierea în concurs se face până la 1 noiembrie.COMENTARII

WORDPRESS: 0