Ferma didactică finanțează Liceul Agricol din Horia

Parterul căminului Grupului Școlar Agricol „Ion Ionescu de la Brad” (foto) a fost modernizat, principala sursă de finanțare pentru acoperirea cheltuielilor fiind ferma didactică a liceului.

 

Am început lucrările de modernizare la parterul liceului, acolo unde sînt găzduiți elevii interni ai școlii. Am schimbat deja tîmplăria, pentru a putea asigura iarna confortul termic, și am modernizat băile. Finanțarea am asigurat-o din fonduri proprii, valorificînd posibilitățile oferite de ferma didactică a școlii. Am reușit să obținem aproximativ 20.000 de lei. Banii ne ajung pentru lucrările curente, însă avem nevoie de ajutor pentru a repara acoperișul. Am demarat deja discuții atît la nivelul inspectoratului școlar, cît și la Consiliul Județean, pentru a putea depune un proiect care să ne asigure finanțarea necesară„, a spus profesorul Liviu Ciubotaru, directorul Grupului Școlar Agricol „Ion Ionescu de la Brad”.

Dacă la cămin încă se mai lucrează, conducerea școlii afirmă, însă, că în sălile de clasă și în laboratoare elevii ar putea intra deja. „Am început lucrările de reparații și de igienizare încă de cum s-a încheiat anul școlar. Sălile sînt deja pregătite să primească elevii„, a declarat Liviu Ciubotaru.


COMENTARII

WORDPRESS: 0