Femeile în vârstă, sărbătorite cu ocazia zilei de 8 Martie

Femeile în vârstă, sărbătorite cu ocazia zilei de 8 Martie

 

 

Consilierii locali romașcani au aprobat, în ședința de miercuri, 27 februarie, alocarea sumei de 5.000 de lei pentru ca cele două uniuni ale pensionarilor reprezentate în Roman să organizeze manifestări dedicate zilei de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii.

Astfel, consilierii romașcani au aprobat efectuarea unor cheltuieli în sumă de 3.000 lei, respectiv 2.000 de lei, în urma solicitărilor făcute de reprezentanții Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Roman și ai Uniunii Generale a Pensionarilor din România, filiala Roman.

„În fiecare an, autoritățile administrației publice locale din municipiul Roman au fost alături de persoanele vârstnice care au contribuit la dezvoltarea urbei romașcane, fiind un exemplu de conduită pentru generațiile viitoare. În acest sens, propun Consiliului Local al municipiului Roman să aprobe un sprijin financiar în sumă de 3.000 lei necesar desfășurării în bune condiții a Zilei Internaționale a Femeii 2019, organizate pentru membrii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Roman (…). Deoarece autoritățile administrației publice locale din municipiul Roman sunt alături de persoanele vârstnice ce s-au implicat activ în dezvoltarea orașului nostru, propun Consiliului Local al municipiului Roman să aprobe un sprijin financiar în sumă de 2.000 lei necesar desfășurării în bune condiții a Zilei Internaționale a Femeii 2019, organizate pentru membrii Uniunii Generale a Pensionarilor din România, filiala Roman”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre aprobat miercuri de consilierii locali.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0