Femeile din comuna Văleni au fost sărbătorite de primar

A devenit o tradiţie locală ca, în ziua de 8 Martie, doamnele şi domnişoarele din comuna Văleni să fie sărbătorite de către primarul comunei.

 

 

„În anul 2005, m-am gândit să ofer o felicitare fiecărei femei din comuna Văleni. De atunci, acţiunea a devenit tradiţie şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate pentru mine”, a spus primarul Ionel Stoleru, primarul comunei Văleni.
Nici în acest an, doamnele şi domnişoarele din comuna Văleni nu au fost uitate de primarul comunei. 1.000 de felicitări au fost împărţite cu generozitate de către primarul Stoleru, însoţite de cele mai bune gânduri.
Cea mai răsfăţată femeie din comuna Văleni a fost Maria Corhăneanu. „În acest an, în luna august, Maria Corhăneanu va împlini 101 ani. Până vom sărbători împreună acest eveniment, am trecut pe la ea să-i duc un buchet de flori şi un cadou. Doamna arată foarte bine. A avut o problemă la un picior şi am găsit-o făcând gimnastică cu greutăţi”, a spus primarul comunei Văleni.

Tot în obişnuinţa primarului Stoleru a intrat să felicite, cu prilejul zilei de 8 Martie, doamnele şi domnişoarele din cadrul redacţiei cotidianului „Ziarului de Roman”. Acesta a trimis felicitări pe adresa redacţiei, cu cele mai alese gânduri şi urări, însoţite de o iconiţă.
Pentru gestul său de preţuire, colectivul redacţiei îi mulţumeşte primarului Ionel Stoleru.


COMENTARII

WORDPRESS: 0