Prima paginăActualitate

Femeie din Gâdinți, condamnată la închisoare pentru lovire și amenințare

Femeie din Gâdinți, condamnată la închisoare pentru lovire și amenințare

Dimensiune text

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat o femeie pe numele căreia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Conform IPJ Neamț, joi, 23 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe raza localității Gâdinți, o femeie de 51 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

„Aceasta era condamnată de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. În fapt, la data de 22 iunie 2017, femeia a pătruns fără drept în curtea persoanei vătămate din localitatea Gâdinți, pe care a lovit-o cu o găleată în zona capului și cu pumnii peste corp,  provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 8 – 10 zile de îngrijiri medicale. Ulterior, aceasta a ameninţat-o cu săvârşirea de acte cu violenţă asupra sa, folosindu-se de un cuţit”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Polițiștii au condus-o și depus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0