Prima paginăActualitate

Femeie din Boghicea dată dispărută, căutată de polițiști

Femeie din Boghicea dată dispărută, căutată de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE 13 AUGUST: La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost informați despre faptul că HOMEA MARIA, de 32 de ani, dispărută la data de 27 iulie 2019, a revenit la domiciliul său din localitatea Boghicea. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în municipiul Iași și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 6 AUGUST: Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Sagna continuă activităţile de căutare în vederea depistării Mariei Homea, de 32 de ani, din Boghicea.

Conform IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați luni, 5 august, de către o femeie de 77 de ani, din Boghicea, cu privire la faptul că fiica sa, Maria Homea, de 32 de ani, a plecat de la de la domiciliu, în data de 27 iulie 2019, și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 40 de kilograme, corpolenţa slabă, ochi căprui, faţa ovală, păr şaten închis. La momentul dispariţiei, femeia era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni negri, fiind încălțată cu adidași albaștri.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităților Boghicea, Bîra și Sagna, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0