Prima paginăActualitateNeamt

Femeie dată dispărută de mamă, căutată de polițiști

Femeie dată dispărută de mamă, căutată de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE 12 februarie: La data de 11 februarie, în urma investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat-o, pe raza localității Dragomirești, pe Elena Popa, de 49 de ani, dispărută la data de 10 februarie 2020. Polițiștii au stabilit faptul că, pe perioada dispariției, femeia s-a aflat pe raza localității Dragomirești, la locuința unei cunoștințe. Din verificările efectuate a reieșit că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată familiei, precizează IPJ Neamț.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ, 11 februarie: Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați luni, 10 februarie, de către o femeie de 74 de ani, din Dragomirești, despre faptul că fiica sa, Elena Popa, de 49 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în aceeași zi şi nu a mai revenit, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,55 m, greutate – 70 de kilograme, ochi căprui, faţa ovală. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare maro, bluză de culoare albă, pantaloni de trening de culoare neagră, pe cap purta o căciulă roz, fiind încălţată cu cizme negre.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dragomirești, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0