Prima paginăActualitate

Femeie bănuită de furt, căutată de polițiști

Femeie bănuită de furt, căutată de polițiști

Dimensiune text

Polițiștii solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei femei, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii  infracțiunii de furt. Conform IPJ Neamț, acesta a fost surprinsă de camerele video amplasate în interiorul unei societăți comerciale din orașul Tîrgu Neamț.

„După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat faptul că, la data de 4 decembrie 2020, în jurul orei 13.00, profitând de neatenția personalului de serviciu, aceasta ar fi sustras un portofel pe care persoana vătămată îl uitase la raionul cu articole de îmbrăcăminte. După ce s-ar fi asigurat că nu este observată, femeia a părăsit incinta societății. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea persoanei din imagine este rugat să anunţe Poliția orașului Tîrgu Neamț,  la telefon 0233/790066, sau să apeleze 112.

 

Foto: IPJ Neamt

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0