Feerie de lumină în Roman, de Sfântul Nicolae

În ziua Sfântului Nicolae, orașul va îmbrăca straie de sărbătoare, odată cu aprinderea instalațiilor de iluminat ornamental ce au fost montate pe toate străzile.

 

 

„Pe 6 decembrie, în ziua Sfântului Nicolae, vor fi puse în funcțiune instalațiile de iluminat stradal ornamental, astfel încât romașcanii să simtă atmosfera sărbătorilor de iarnă. Instalațiile și ornamentele montate în centrul orașului, în zona parcului din Piața Roman-Vodă, vor fi puse în funcțiune pe data de 20 decembrie, cu ocazia organizării Carnavalului de Crăciun”, a explicat primarul Laurențiu Dan Leoreanu. De mai bine de două săptămâni, echipele de lucru ale Primăriei Roman au împodobit stâlpii de iluminat din municipiu cu ghirlande, ornamente și instalații luminoase, care vor aduce bucurie trecătorilor în perioada sărbătorilor de iarnă.


COMENTARII

WORDPRESS: 16
 • Alex 6 ani

  in primul rand, anul asta nu s-au sinchisit sa monteze! au ramas asa de anul trecut.
  in al doilea rand, in orice oras care se respecta, da dumul la instalatii la inceputul lunii, nu in preajma craciunui!

  asta-i Romanul, oras de mhala!

  • Denis Olaru 6 ani

   Draga Alex si in Bucuresti s-au aprins in seara asta de Sf Nicolae…ca un dar pentru crestini in ajun de sarbatoare. Asa este frumos..ce rost are de la inceputul lunii? Emotia , trairea sunt mai intense in ajun ……

   • un cetățean 6 ani

    Feerie de lumini pe niște,, pietroaie ,, ce contrastează cu fațadele învechite ale blocurilor din zonă și oamenii nici nu au ce pune în ghetuțele copiilor de Moș Nicolae, de săraci ce sunt ! Feeric !

    • Denis Olaru 6 ani

     A cui este vina ca nu au? Fiecare trebuie sa-si asume viata pe care a ales sa si-o traiasca. Si, cand te hotarasti sa faci copii trebuie sa ai in calcul daca iti permiti sa-i cresti si daca poti sa le oferi o viata normala. Cand esti sarac trebuie sa masori de 10 ori si sa tai o data! Din pacate, mentalitatea prozaica nu se debaraseaza nici dupa 22 de ani de democratie…se tine scai de voi!!

     • didi 6 ani

      Rusine tie,imbuibatule,ca judeci oamenii saraci,pe care i-ati saracit VOI !!! Rusine !!!

  • fghr 6 ani

   De ce nu din iunie sau august?

 • Denis Olaru 6 ani

  Acum intelegeti rostul proiectului Elenei Udrea impreuna cu dl primar de a investi bani in modernizarea pietonalei? Cat de frumos se arata cand va fi gata de sf. sarbatoarea a Nasterii Domnului. Inca o data multumiri echipei Udrea- Leoreanu! Bafta la alegeri! Votam echipa! Votam Udrea!

  • name 6 ani

   hahaha. proasta lume mai traieste in orasul asta. cum ma, adica daca nu venea nutzi spaima revolutzi nu se mai aprindeau luminile de craciun in oras? :)))) acuma daca baga ea deshtele in priza se aprind mai frumos? esti penibil!

  • staph 6 ani

   Sunteti penibili cu politica voastra! Ati depasit demult limitele bunului simt! Nu se poate da un vant in oras ca sariti imediat cu pupaturile in dos pentru unul sau altul dintre candidatii politici, care oricum, dupa ce vor invinge o sa-i doara la fel de mult de noi cum i-a durut si pana acum! Rusine!

 • Harakiri 6 ani

  Pietonalul a fost modernizatc cumva, ca sa poata aprinde „madam” luminile ?
  Ca asa s-ar intelege din postarea „portocalie” semnata Denis Olaru.Bravo !!

  • Denis Olaru 6 ani

   Daca esti greu de cap iti explic: „Acum intelegeti rostul proiectului Elenei Udrea impreuna cu dl primar de a investi bani in modernizarea pietonalei?”
   Adica, este si va fi un plus la infrumusetarea orasului de sarbatori. Nu-i problema mea daca matale esti greu de cap sau faci pe prostul ca asa iti ordono cel pentru care postezi!!! Adevarul deranjeaza si iti inteleg reactia….

   • haules 6 ani

    partidul…ceausescu…aaaaasta… udrea…romaniaaaa. auzi ma, cat va da madama ca sa postati? hai ca vreau si eu sa ma bag, poate imi cumpar si eu un kil de portocale de craciun.

 • Harakiri 6 ani

  Hai sa formulez altfel : ” rostul proiectului Elenei Udrea (?!) impreuna cu dl primar in modernizarea pietonalei” a fost aprinderea luminilor. Am inteles corect, Denisa ?

 • emi 6 ani

  Hai ,cu doamna Udrea!De ce este doar al treilea comentariu despre mareata doamna si realizarile ei?Trebuia sa fie primul!

 • didi 6 ani

  Nu votam nici un PDL-ist.Nu mai prostiti lumea cu desertaciune.Sunt romascani care stau in frig si fac foame,pe ei cum ii salvati?Sunt tineri care nu au loc de munca ,dar au familie.Sa astepte pomana voastra?Nu,multumim,bucurati-va voi de luminite,caci romascanii asteapta sa le fie aprinse cele din suflet.Mai bine ati pleca in lumea voastra bogata si lasati-ne pe noi sa muncim si sa traim frumos.