Prima paginăRoman

Fără apă timp de 13 ore şi jumătate

Dimensiune text

Pentru a evita o nouă întrerupere a apei în oraş în Săptămâna Mare, primarul Leoreanu a solicitat reprezentanţilor ApaServ să realizeze mai multe lucrări joi, 18 aprilie.

 

 

Romaşcanii au rămas, joi, fără apă, timp de 13 ore şi jumătate, cu trei ore şi jumătate mai mult decât anunţase iniţial compania Apa Serv. Conform anunţului făcut de compania judeţeană, oprirea programată trebuia să aibă loc între orele 8.00 şi 18.00, iar motivele acestei întreruperi au fost cuplarea unei reţele noi la reţeaua oraşului şi continuarea progamului de sectorizare a municipiului.

„Eu am insistat să se prelungească lucrările efectuate de Apa Serv. Dacă nu am fi prelungit programul joi seară, Apa Serv ar fi întrerupt furnizarea apei şi în Săptămâna Mare, iar atunci oamenii fac curăţenie, fac mâncare, ar fi fost un disconfort mult mai mare pentru romaşcani decât cel de joi seară. Le-am cerut să mai facă două racoduri ale reţelei noi de apă, realizate cu bani din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), la reţeaua municipiului”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Angajaţii Apa Serv au lucrat, joi, în şase locuri din oraş, pentru a racorda reţeaua nouă la cea a municipiului sau pentru a schimba vane de concesii, în cadrul programului de sectorizare, pe bulevardul Republicii, la intersecţia cu strada Primăverii şi pe strada Ecaterina Teodoroiu, în dreptul blocului nr. 7. Tot joi a fost scoasă din funcţiune o coloană veche de apă de pe strada Dumbrava Roşie.

Primarul Leoreanu a mai afirmat că, pentru efectuarea racordurilor noii reţele realizate prin PIDU, romaşcanii vor mai avea parte de întreruperi programate ale furnizării de apă, doar jumătate dintre cele 60 de intervenţii fiind realizate până la acest moment.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • kent 8 ani

    Primarul este seful apa serv /? Sper ca apa serv sa dea faliment ! Amin