Prima paginăActualitateRural

Familie implicată într-un accident pe DN 15D

Dimensiune text

O familie cu doi copii au avut parte de o experienţă traumatizantă miercuri după-amiază. Maşina în care se aflau cei patru s-a izbit de un pom aflat pe marginea drumului DN 15D, în afara localităţii Horia. În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat. La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, un echipaj pentru descarcerare, echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi echipajul SMURD de prim-ajutor calificat, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA).

La locul accidentului, forţele au constatat că şoferul, în vârstă de 30 de ani, conştient, avea picioarele prinse sub bordul maşinii. Soţia, în vârstă de 28 de ani, prezentând politraumatism, şi cele două fetiţe, cu vârste de trei şi şapte ani, au fost preluate de echipajul SJA şi transportate la spital. Echipajul de descarcerare a început imediat operaţiunile pentru extragerea bărbatului, care a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi transportat la spital, conştient, prezentând traumatism cranio-cerebral, multiple contuzii şi fractură la gamba stângă.

Soţia acestuia a suferit multiple traumatisme, dar într-o formă mai uşoară. Fetiţa în vârstă de trei ani a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial acut închis prin accident rutier, iar sora sa, în vârstă de şapte ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis. Toate victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, unde au primit îngrijiri medicale de specialitate.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0