Facultatea de Electronică caută studenți la Roman

Dimensiune text

Elevii din ultimul an de la mai multe licee romașcane – Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Colegiul Tehnic „Miron Costin” și Colegiul Național „Roman-Vodă” – , au aflat marți, 19 februarie, ce înseamnă să fii student la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia informației, din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

 

 

Prezentarea a fost făcută de studenți din cadrul Ligii studenților electroniști, care au pus bazele proiectului „Caravana Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației”, în colaborare cu conducerea facultății.
Astfel, actualii elevi, posibili viitori studenți, au aflat în amănunt ce înseamnă viața de student la electro, de la disciplinele pe care le vor învăța în  facultate până la posibilitățile de distracție în campus.

„În cadrul întâlnirii, am făcut o scurtă prezentare a facultății, a specializărilor din cadrul facultății, a ofertei educaționale, a modalității de admitere, a burselor oferite și a posibilităților de cazare, precum și a firmelor care colaborează cu facultatea, oferind posibilitatea viitorilor studenți de a colabora încă din perioada studenției și de a lua o opțiune serioasă pentru o carieră viitoare”, a spus Mădălina Străoneanu, secretar general al Ligii studenților electroniști.

„Elevii noștri au fost deosebit de interesați, fapt dovedit și de numărul mare de întrebări puse și care au vizat aspecte diferite ale vieții de student la Electronică. Noi avem în liceu această specializare și mulți elevi își doresc să continue pregătirea în același domeniu și la facultate. Liceul nostru se numără printre partenerii tradiționali ai facultății, mulți dintre absolvențiii noștri de liceu numărându-se printre studenții lor”, a spus profesorul Alexandru Onel, director adjunct al Liceului Tehnologic „Vasile Sav”.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0