Prima paginăPe scurt

Fac pușcărie pentru că și-au omorât fratele și fiul

Dimensiune text

Doi bărbați vor sta la închisoare mai mulți ani pentru că și-au înjunghiat fratele, respectiv fiul. Rudele, de obicei, cele mai iubite, au decedat la spital.

 

 

Doi inculpați au fost condamnați pentru omor, miercuri, de judecătorii Tribunalului Neamț. Constantin Grosu, în vârstă de 53 de ani, a dat libertatea pe închisoare în luna septembrie 2012. Acesta locuia împreună cu fratele său, în comuna  Valea Ursului. Frații Grosu erau cunoscuți în sat ca mari iubitori de alcool, astfel că certurile dintre ei erau la ordinea zilei. Doar că, la ultima ceartă, Constantin Grosu a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat fratele mai mare, pe Ștefan Grosu, de 55 de ani. Victima nu s-a prezentat la spital decât a doua zi, iar atunci le-a spus medicilor că a fost un accident. Ștefan Grosu a decedat la spital, câteva zile mai târziu, iar fratele său a fost cercetat pentru omor calificat. Miercuri, Constantin Grosu a fost condamnat la șase ani de închisoare și plata a 1.869 lei către Spitalul Roman și a 1.500 lei către stat.

Ani mulți de închisoare îl așteaptă și pe Viorel Carp, din Stănița. Bărbatul a avut un conflict cu fiul său, în vârstă de 33 ani, chiar de ziua Sfinților Arhangheli, pe 8 noiembrie 2012. După mai multe pahare de alcool, tatăl a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe fiu, din cauză că acesta ar fi cerut prea mulți bani de la el și de la mamă. La scurt timp, tânărul a murit la spital. Toatul s-a întâmplat sub ochii fiicei celui înjunghiat, copila având 14 ani. Miercuri, Viorel Carp a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, la opt ani de închisoare și plata a 1.611 lei către Spitalul de Urgență Roman și a 482 lei către Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.

COMENTARII

WORDPRESS: 0