Prima paginăSocial

„Fă o bucurie cu o jucărie!”

Dimensiune text

Sute de jucării s-au strâns în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei Ziarului de Roman. După cum era de așteptat, copiii au participat cu inima deschisă și au oferit jucării micuților mai puțin norocoși.

Campania Ziarului de Roman, „Fă o bucurie cu o jucărie!”, a ajuns la final. Zeci de persoane din Roman au răspuns acestei campanii și au adus la redacția Ziarului de Roman jucării ce vor deveni motiv de bucurie pentru copiii care nu se pot bucura așa cum se cuvine de copilărie. Toate jucăriile care au fost strânse în campania din acest an vor ajunge la copii din comuna Pâncești. „Vă mulțumim că v-ați gândit la noi. Avem în Pâncești mulți părinți care nu-și permit să cumpere copiilor o jucărie, iar gestul dumneavoastră îi va bucura foarte mult pe cei mici”, a afirmat Augustin Holmanu, primarul comunei Pâncești.

Printre cei care vor oferi o bucurie copiilor din Pâncești se numără elevii clasei pregătitoare D, din cadrul Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri”, elevii clasei a IX-a E de la Colegiul Tehnic „Danubiana” și elevii clasei a III-a A de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”. „Cel care mi-a spus în clasă despre această campanie a fost un elev al meu, Gabriel Mocanu. Este al doilea an în care participăm la campania Ziarului de Roman și ne bucurăm că aceste jucării ajung la copii care rareori au această bucurie”, a afirmat Elena Acsinte, învățătoarea clasei a III-a A de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”.

Un gest impresionant a făcut și Andrei, un copil de 11 ani, care a oferit din toată inima din jucăriile sale. El a venit la redacția Ziarului de Roman însoțit de bunica sa, chiar în ziua în care își serba onomastica.

Mulțumim tuturor celor care, deși nu au fost menționați în articol, au participat la a doua ediție a campaniei „Fă o bucurie cu o jucărie!”. În ediția de mâine a Ziarului de Roman veți putea citi despre copiii care se vor bucura datorită altor copii cu suflet mare, ce au înțeles, la o vârstă fragedă, ce înseamnă a dărui și a împărți cu cei din jur.

COMENTARII

WORDPRESS: 0