Fă cunoștință cu singurul telefon a cărui cameră poate rivaliza cu Google Pixel 2 XL: HTC U11 Plus!

Fă cunoștință cu singurul telefon a cărui cameră poate rivaliza cu Google Pixel 2 XL: HTC U11 Plus!

Dimensiune text

 

 

Se spune că un singur telefon poate rivaliza, când vine vorba de fotografii, cu Google Pixel 2. Acesta este, surprinzător poate pentru unii, HTC U11 Plus, un alt flagship killer care face lucrurile atât de bine încât pare incredibil.  Povestea lui HTC U11 Plus este la fel de interesantă pe cât îi sunt specificațiile. Colaborarea dintre HTC și Google a făcut ca HTC U11 Plus să fie primul candidat la a deveni Pixel 2 XL, care până la urmă a fost făcut în parteneriat cu LG.

HTC U11 și HTC U11 Plus – oferte

Așa cum o arată și numele, Plus este varianta pe steroizi a lui HTC U11, unul dintre cele mai bune, dacă nu chiar cel mai bun telefon lansat în 2017. E mai mare, cu o baterie mai puternică, un rating de rezistență la apă și praf mai bun, dar și un preț mai mare.

Poate unul dintre marile sale dezavantaje este, însă, greutatea sa mare. Are 188 de grame, cu 11% mai mult decât originalul HTC U11, punându-l lângă iPhone 8 Plus și Nexus 6P, în categoria telefoanelor greu de manevrat cu o singură mână. Ecranul de 6 inchi vorbește singur despre asta.

HTC U11 și HTC U11 Plus – oferte

Există însă oameni care au cerut mereu telefoane mai mari, cu baterii mai mari. Pentru aceștia a lansat HTC U11 Plus. În plus, a sacrificat eleganța originalului HTC U11 în favoarea măririi capacității bateriei: ajunsă la 3930 mAh, peste cea a lui Google Pixel 2 XL, care are 3520 mAh.

Cu display-ul în format 18:9, HTC U11 Plus este printre puținele flagship-uri de pe piață care nu are OLED. Este, însă, un Super LCD 6, dar aceasta pare o tehnologie în urmă față de OLED. Acest lucru se vede și la performanțele slabe ale display-ului privit din unghi.

HTC U11 și HTC U11 Plus – oferte

Unde recuperează semnificativ HTC U11 Plus, însă, este la cameră. Aceasta este o treaptă deasupra tuturor celorlalți competitori, poate cu excepția lui Pixel, de la Google Pixel 2 XL. The Verge consideră aceste două telefoane cu camerele lor aferente ca fiind la egalitate, deasupra tuturor celorlalte telefoane de pe piață. Acest lucru l-a recunoscut și vicepreședintele Google Hardware, Rick Osterloh, într-un interviu pentru Wired: ”Anul trecut, HTC ne-a ajutat să construim Pixel, iar peste câteva luni au scos U11, iar acest telefon are cea mai bună cameră foto a unui smartphone”.

HTC U11 și HTC U11 Plus – oferte

The Verge a pus pe foaie principalele calități și principalele dezavantaje ale lui HTC U11 Plus. La calități, a menționat următoarele: camera foto mai mult decât fabuloasă, o baterie mai mare, o performanță fără cusur, fluidă, plus boxele care redau un sunet de o calitate superioară. La părțile proaste, însă, aceeași sursă susține că design-ul lasă de dorit, spre deosebire de HTC U11 original, că e greoi de manevrat cu o singură mână, iar bateria ține mai puțin decât te-ai aștepta, date fiind dimensiunile sale. În plus, este reamintit display-ul, rămas în urma competitorilor care au adoptat aproape in corpore tehnologia OLED.

 

(P)

 

 

 

 COMENTARII