Expoziţie de pictură semnată Cristinel Ionel Prisacaru

Dimensiune text

Tânărul artist plastic romaşcan Cristinel Ionel Prisacaru vine în faţa publicului nemţean cu cele mai recente lucrări.

„Particip la două expoziţii găzduite de Galeria «Lascăr Vorel», din Piatra Neamţ, una de grup, deschisă pe 1 octombrie – unde prezint lucrări de grafică -, şi o expoziţie personală, pe 1 noiembrie”, a declarat artistul plastic Cristinel Ionel Prisacaru, profesor la Clubul Copiilor şi Elevilor din Roman. Cea de-a şasea expoziţie personală a pictorului Prisacaru va cuprinde pictură de şevalet în ulei pe pânză şi pe carton. „Vor fi lucrări cu tematică diversă, în special peisaje şi natură statică”, a spus pictorul romaşcan.

Cunoscut ca un veritabil grafician şi remarcat pentru pictura murală a unor lăcaşuri de cult, tânărul artist plastic îşi propune prin această expoziţie să prezinte publicului, specialist şi iubitor de artă, evoluţia sa artistică.

Cristinel Ionel Prisacaru, în vârstă de 34 de ani, a studiat la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra Neamţ, la clasa profesorului Ștefan Potop. Este absolvent al secţiei Artă Murală a Facultăţii de Arte Plastice, Decorative şi Design din cadrul Universităţii de Artă „George Enescu” din Iaşi. Din 2010, este membru al Uniunii Artiştilor Plastici Neamţ, secţiunea grafică. Este o prezenţă activă la expoziţiile de grup organizate în judeţ.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Lupu Denisa-Gabriela 6 ani

    Profesorul meu de pictura ! Felicitari !