Explozie într-un bloc din Piatra Neamț, din cauza unei butelii. 20 de persoane au fost evacuate

Explozie într-un bloc din Piatra Neamț, din cauza unei butelii. 20 de persoane au fost evacuate

 

Duminică, 26 noiembrie, la ora 8:36, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unei explozii într-un apartament din municipiul Piatra Neamț pe strada Bistriței.

La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere a incendiilor, o autospecială de transport victime multiple și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. La locul evenimentului a fost găsită o victimă, conștientă, cu arsuri de gradul II și III la nivelul membrelor, pe față și pe gât. În jur de 20 de persoane au fost evacuate din bloc, în urma exploziei.

„Explozia s-a produs de la o butelie de aragaz și nu a fost urmată de incendiu. A fost făcută verificarea clădirii de către reprezentanții Inspectoratului Județean în Construcții Neamț și nu au fost descoperite probleme. Cauza probabilă de producere a exploziei a fost reprezentată de scăpări de gaze combustibile”, a precizat sublocotenent Adrian Rotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0