Prima paginăSocial

Examenele pentru permisul de conducere, suspendate 30 de zile

Examenele pentru permisul de conducere, suspendate 30 de zile

Dimensiune text

 

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17 martie 2020, se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.

Persoanele programate în această perioadă vor reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile prefecturilor.

„Detalii suplimentare vor fi comunicate la analizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență, la nivel național. De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerării la ghișee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00. Vă rugăm respectați comunicările anterioare privind accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare și

indicațiile oferite de personalul acestora. Contăm pe înțelegerea dumneavoastră!”, au transmis reprezentanții Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

În același timp, Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț a informat că, având în vedere măsurile de siguranță instituite, testarea privind cunoaşterea legislaţiei rutiere în vederea reducerii perioadei de suspendare a dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice se va desfășura la sediul Serviciului Rutier Neamț, săptămânal, după următorul grafic: marți în intervalul orar 14.00 – 16.00, în limita a 10 persoane/serie; joi în intervalul orar 14.00 – 16.00, în limita a 10 persoane/serie.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0