Prima paginăRoman

Examen auto cu accident

Dimensiune text

O tînără de 23 de ani, din Roman, a avut parte de mult ghinion, tocmai atunci cînd trebuia să demonstreze că ştie ce face.

 

Joi, 24 mai, Anca S. s-a urcat la volanul unui autoturism al unei şcoli de şoferi, pentru a da proba practică a examenului auto. Cu poliţistul examinator în dreapta, tînăra a urmat traseul indicat de poliţist.
Aşa s-a întîmplat şi cînd cel care o examina i-a spus să vireze dreapta pentru ca, de pe strada C.A. Rosetti, să intre pe strada Tineretului. Doar că, imediat după trecerea pentru pietoni, tînăra a încurcat frîna cu acceleraţia, a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns brusc pe troturarul din dreapta direcţiei de deplasare, unde a accidentat-o pe Gabriela C., în vîrstă de 44 de ani, care mergea pe trotuar.
Femeia accidentată a suferit un traumatism la piciorul drept şi un traumatism hemitorace drept posterior.

Tinerei i s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sînt continuate de Poliţia municipiului Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • v. 9 ani

    politistul nu este vinovat?

  • Catalin 9 ani

    Evident ca politistul este vinovat,avand in vedere ca nu a pus piciorul frana la timp .Corect din punct de vedere legal,ar trebui sa fie judecat si politistul examinator care sta degeaba pe scaunul din dreapta daca nu reusteste sa impiedice un astfel de inccident!