Prima paginăActualitateRoman

Evenimentele lunii decembrie au nevoie de 150.000 de lei

Dimensiune text

Administraţia locală vrea să cheltuie 150.000 de lei pentru evenimentele care se vor organiza în cadrul lunii cadourilor. Prima acţiune va avea loc chiar pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României. După manifestările specifice, romaşcanii vor primi ţuică fiartă şi mâncare tradiţională, dacă vor merge la corturile special amenajate. Vor urma Nunta de Aur şi, pe 17 decembrie, Carnavalul de Crăciun, prilej cu care vor avea loc un spectacol şi parada costumelor, la care vor participa elevii din instituţiile de învăţământ din municipiul Roman şi zona Roman Metropolitan. Elevii participanţi vor fi premiaţi, aşa cum se întâmplă în fiecare an. Caleaşca lui Moş Crăciun va împărţi dulciuri copiilor chiar în ziua de Ajun, pe 24 decembrie. Următoarea manifestare va fi Festivalul de Datini şi Obiceiuri Roman Metropolitan, ediţia a VI-a. În aceeaşi perioadă va avea loc şi şedinţa festivă a Consiliului Local Roman.

Însă cele mai mari sume vor fi cheltuite pentru organizarea Revelionului, care este aşteptat a aduce artişti iubiţi de romaşcani. De asemenea, reprezentanţii administraţiei locale vor împărţi şampanie şi gustări.

Cheltuirea celor 150.000 de lei poate fi realizată exclusiv cu acordul Consiliului Local Roman. Dezbaterea acestei propuneri se va face în şedinţa legislativului local de joi, 26 noiembrie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0